7 مهارت عکاسی در سفر که باید بدانید | تکنیک های عکاسی

    515 بازدید

تکنیک های عکاسی در سفر

عکاسی در سفر یکی از کارهایی است که گردشگران در طول سفر انجام می دهند. عکاسی از قدیم تا به امروز چهره های متفاوتی را در نوردیده و خاطرات خوب و بدی را ثبت کرده است. پیشرفت تکنولوژی باعث شده دوربین های سنگین و گران قیمت جای خود را به دوربین های عکاسی بدهند. دوربین هایی که علاوه بر عکاسی و فیلم برداری وسیله ارتباطی نیز هستند. در این قسمت ما درباره تکنیک های عکاسی در سفر صحبت خواهیم کرد. با ببین ویلا همراه باشید.

تاریخچه عکاسی

تاریخچه عکاسی توسط یک فرد کامل نشده است و به مروز زمان توسط افراد مختلف و تجربه های آنان به وجود آمد. در واقع عکاسی نتیجه کشفیات و نوآوری های افراد در طول تاریخ است. تمامی عکس ها در ابتدا بصورت سیاه و سفید ضبط می شدند و بعدها تبدیل به عکس های رنگی شدند. اولین عکس های دیجیتالی در دهه 1960 با فرود انسان به ماه آغاز شد. این سرآغاز عکاس های دیجیتالی در جهان است. امروزه به قدری عکاسی پیشرفته شده است که رقابت در هر چه سبک شدن دوربین های دیجیتالی است.

آموزش عکاسی در سفر | ثبت خاطرات

قدیم ها دوربین عکاسی ها به مانند امروز نبود و زمانی که ما عکاس میگرفتیم تا پایان سفر نمیدانستیم عکس چطوری به نمایش در آمده است. گران بودن دوربین ها نیز دلیلی بود بر اینکه هر خانواده تنها یک دوربین برای ثبت اتفاقات سفر داشت. ولی امروزه عکاسی در سفر مختص هر شخص شده است و هر کسی با توجه به هنر و علایق خود عکاسی می کند. گستردگی عکس ها باعث شده که حجم انبوهی از عکس ها را داشته باشیم که اصول عکاسی در آن رعایت نشده است. به همین منظور ما می خواهیم تکنیک های عکاسی در سفر را برای شما توضیح دهیم تا یک عکاس حرفه ایی باشید.

 استفاده از تمام نور

نور یکی از فاکتورهای اصلی در عکاسی است. هرچه میزان نور بیشتر باشد جزئیات سوژه بهتر دیده خواهد شد. به همین منظور بهترین زمان برای عکاسی در سفر صبح های زود است که بیشترین نور را زمین جذب می کند.اغلب افراد عکاس صبح ها زود بیدار می شوند و برای عکاسی به طبیعت یا جاذبه های گردشگری می روند دلیل آن چیزی نیست جز نور و اینکه در این وقت افراد کمتری برای بازدید می آیند و شما به راحتی می توانید عکس بگیرید. توجه داشته باشید که نور زیاد هم برای عکس ضرر دارد. در موقع ظهر سعی نمایید در فضای باز عکاسی نکنید چون میزان نور خورشید زیاد است و باعث دیده نشدن سوژه تان می شود.

7 مهارت عکاسی در سفر که باید بدانید | تکنیک های عکاسی

سوژه را تکنیک های عکاسی بشناسید

قبل از حرکت به سمت سوژه مورد نظر خود برای عکاسی سعی نمایید سوژه و منطقه مورد نظر را تحقیق کنید. جاذبه های مهم و زیبا را گلچین کنید و آن ها در طول سفر خود در اولویت قرار دهید. آگاه بودن از سوژه عکاسی سبب می شود که عکس های بیهوده و تکراری نگیرید و وقت خود را تلف نکنید. توجه داشته باشید که شما وقت کافی برای ثبت اتفاقات ندارید و هر لحظه ممکن است نور از بین برود.

7 مهارت عکاسی در سفر که باید بدانید | تکنیک های عکاسی

یادگیری تمام جزئیات دوربین عکاسی

اگر شما دوربین عکاسی دارید که تا به حال با آن عکاسی نکرده اید سعی کنید قبل از سفر با تمام جزئیات آن آشنا شوید. آشنا بودن با دوربین کمک خواهد که در لحظه سریعا دوربین خود را به مانند یک سلاح جنگی آماده بکار کنید و از سوژه عکاسی کنید. خاموش و روشن کردن دوربین، نحوه ذخیره عکس و تنظیمات نور و ... را بدرستی یاد بگیرید. مهم این است که در سفر از تمام وقت خود برای تفریح و خوشگذرانی استفاده کنید نه برای یادگیری مسائل کوچک.

7 مهارت عکاسی در سفر که باید بدانید | تکنیک های عکاسی

اقامت گاه مناسب

نحوه انتخاب اقامتگاه بسیار مهم است. سعی نمایید اقامت خود را نزدیک مکان های گردشگری و تفریحی انتخاب نمایید. مزیت اینکار این است که روز بعد وقت خود را در راه از دست نمی دهید. شما با ببین ویلا این امکان را دارید که ویلای مورد نظر خود را از روی نقشه انتخاب نمایید و با خیال آسوده اجاره ویلا را انجام دهید.

برقراری ارتباط با مردم

موقع عکاسی از افراد محلی سعی نمایید با آن ها ارتباط برقرار کنید و برای عکاسی از آن ها کسب اجازه نمایید. فراموش نکنید که ارتباط دوستانه به شما کمک می کند که سوژه ها در عکس شاداب باشند و این خود عکس را جذاب و شاد می کند. کمی خجالت را کنار بگذارید و با آن ها و مخصوصا اگر در منطقه ایی هستید که طبق قوانین خودشان است با ان ها رفتار کنید تا ارتباط به راحتی انجام بگیرد.

مهندسی معکوس در عکاسی

مجموعه عکس هایی که قبلا توسط افراد دیگر گرفته شده را ببینید. خیلی وقت ها با دیدن عکس های دیگر عکاسان شما اعتماد به نفس و گستردگی کار بیشتری دارید. زوایایی که عکاسان انتخاب کرده اند را مورد باز بینی قرار دهید و خودتان را جای آنان قرار دهید تا متوجه آنان شوید. سعی نمایید با سوژه عکس ارتباط بصری برقرار کنید. مثلا موقع عکاسی در بازار با فروشنده ها احوال پرسی کنید و چند ساعتی را با آن ها باشید. بازار را از دید آنان ببینید و دوباره دست به دوربین شوید اینبار نگاهتان متفاوت خواهد شد.

 از سوال کردن نترسید

زمانی که ارتباط خود را با مردم و سوژه بقرار کردید از آن ها درباره جشن ها و آداب و رسوم آن منطقه صحبت کنید. کمی با آن ها مشورت کنید و درباره آیین های آنان سوال کنید شاید در روزهای آینده جشنی خاص در اطراف در حال برگذاری باشد و شما اطلاع نداشته باشید. با مشورت کردن شما انبوهی از اطلاعات دارید که می تواند برای عکاسی به شما کمک کند.

با عکس ها داستان تعریف کنید

همه ما از مناطق پر بازید عکس های متفاوتی دیده ایم. همه آنان فقط یک عکس یوده اند که با دیدن آن فقط زیبایی دیده می شد. مثلا همه نمک آبرود را دیده اند و فقط تله کابین آن را به یاد دارند شما سعی کنید که از طراف نمک آبرود عکاسی کنید و راوی داستانی دیگر باشید.طوری عکاسی کنید که سوژه ها با بیننده ها صحبت کند و فقط یک عکس بی جان نباشد.

7 مهارت عکاسی در سفر که باید بدانید | تکنیک های عکاسی

با کیفیت عکاسی کنید

دلیل نمی شود شما بعد از سفر مجموعه ای از عکس ها را داشته باشید. همین که 10 تا عکس با کیفیت داشته باشید شما عکاس حرفه ایی هستید. اگر در سفر به چالوس و یا سفر به نوشهر جاذبه ای متفاوتی در پیش رو دارید بهترین آن ها را اولویت قرار داده و از آن ها عکس برداری کنید. کیفیت را فدای کمیت نکنید.

سخن آخر ...

در پایان اینکه سعی نمایید طبیعی بودن عکس را با ابزارهای مختلف از بین نبرید. زیبایی عکس به طبیعی بودن آن است. بزرگان عکاسی معتقد هستند که عکاس حرفه ای عکاسی است که با کمترین تغییرات بهترین سوژه عکاسی را ثبت نماید. به یاد داشته باشید که عکس های شما نگاه شما را از آن سوژه نشان می دهد. بهانه ها رو کنار بگذارید شما می توانید با دوربین های ساده موبایلی خود بهترین عکس ها در مقابل دوربین های حرفه ایی بگیرید پس فرصت را از دست ندهید.

در بالا ما مروری داشته ایم بر تکنیک های عکاسی در سفر که فقط نمونه های کوچکی از آن بود. شما عکاسان می توانید نظرات و پیشنهادات خود را برای بهتر یادگیری مخاطبان ببین ویلا بنویسید تا دیگران از آن استفاده نمایند.

https://expertvagabond.com/best-travel-tips/

ارسال نظر