مازندران چالوس
میزبان: تقی سام دلیری
درباره این ویلا
ویلا نوساز در 200 متری ساحل با تمام امکانات رفاهی-دارای 4 خواب با تخته های دبل می باشد که برای نفرات اضافه تشک و بالش سنتی فراهم شده است.ویلا بصورت کاملا مبله می باشد.ظروف آشپزی و وسایل پخت و پز برای 10 نفر موجود می باشد.
امکانات این ویلا
توضیحات این ویلا
دارای 3 کولر برای سرمایش تمامی ساختمان و همچنین پکیج گرمای از کف و بخاری برای گرمایش ویلا فراهم شده است.ویلا دارای 3 سرویس بهداشتی می باشد که یکی از اتاق ها دارای سرویس مستر می باشد.نفرات اضافه می توانند از تشک و بالش سنتی استفاده نمایند.باربیکیو و منقل برای پخت کباب و ماهی نیز در ویلا موجود می باشد.
قیمت این ویلا
فضای این ویلا
ظرفیت این ویلا
قوانین این ویلا
توضیحات:
ورود هر گونه حیوان خانگی به داخل ویلا به دلیل مسائل بهداشتی اکیدا ممنوع می باشد.برگذاری مراسم تولد و ... به دلیل سر و صدا زیاد ممنوع می باشد.به افراد مجرد اجاره داده نمی شود.برای ضمانت از میهمان کارت هوشمند دریافت خواهد شد.قلیان کشیدن داخل ویلا ممنوع بوده و برای قلیان کشیدن می توانید از تراس استفاده نمایید.
نوع محل این ویلا
نوع بافت:
توضیحات بافت:
200 متر تا دریا فاصله می باشد.
سوپر مارکت در 50 متری ویلا قرار داشته که به راحتی می توان مواد غذایی را فقط با چند قدم تهیه نمود.رستوران نیز در فاصله 5 دقیقه ای از ویلا می باشد که باید با ماشین به رستوران رفت.از تراس ویلا می توان گوشه ای از نمای دریا را داشت.
فاصله تا شهرک نمک آبرود 15 دقیقه می باشد.
تنها کسانی که این اقامتگاه را رزرو کرده اند می توانند نظر ارسال کنند